90 χρόνια μαζί σας!

Αποστολή - Επιστροφή προϊόντων

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αποστολές εντός Ελλάδας

Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου με το κατάστημα μας ταχυμεταφορέα. Σε περίπτωση απομακρυσμένου σημείου ή αδυναμίας του συνεργαζόμενου Ταχυμεταφορέα και των συνεργατών του, η αποστολή ενδέχεται να γίνει μέσω των ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) ή άλλου τρόπου που θα επιλέξετε εσείς και σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερώνεστε πριν την αποστολή για έξοδα που τυχόν προκύψουν. Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία αποκτά  αριθμό αποστολής.

Για δυσπρόσιτες περιοχές ο πελάτης ενημερώνεται πριν την αποστολή για τυχόν επιβάρυνση.

Αποστολές εκτός Ελλάδας

Αποστολές γίνονται σε όλες τις χώρες που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ευρώπη γίνεται είτε μέσω του συνεργαζόμενου με την εταιρεία ταχυμεταφορέα είτε μέσω ταχυδρομείου, (συστημένο, πρώτης προτεραιότητας). Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας. Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία  αποκτά  αριθμό,  ο οποίος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να  παρακολουθείτε την πορεία  του δέματος μέσω της  ιστοσελίδας της  εταιρείας που επιλέξατε.  Πριν την αποστολή  μπορείτε να ενημερώνεστε για το κόστος αποστολής από τον αντίστοιχο τομέα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται γενικά εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της.  Επιβεβαίωση της παραγγελίας απαιτείται σε ορισμένες περιπτώσεις εφόσον αυτό κρίνεται  απαραίτητο από το κατάστημά μας.

Ο χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας σας εξαρτάται σε κάθε περίπτωση από την περιοχή/χώρα στην οποία αποστέλλεται αυτή και τον μεταφορέα.

Σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδος η παράδοση πραγματοποιείται το πολύ εντός δύο ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στον ταχυμεταφορέα και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι δυσμενών καιρικών συνθηκών ή αδυναμίας εύρεσης του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα. Σε δυσπρόσιτες περιοχές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αυξάνεται ανάλογα με το δυσπρόσιτο της περιοχής.

Για τις χώρες του εξωτερικού ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται στις 4-5 με τον συνεργαζόμενο  Ταχυμεταφορέα και στις 5-6 μέρες μέσω των ΕΛΤΑ.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΩΣΤΟΥΛΑ Ο.Ε. καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση. 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων εντός δεκατεσσάρων (15) ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας και εφόσον αυτό γίνει χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί τα προϊόντα και με την ταυτόχρονη αποστολή όλων των συνοδευτικών (απόδειξη λιανικής, καρτελάκι προϊόντος κ.τ.λ.) και αφού μας έχει προηγουμένως ενημερώσει σε κάθε περίπτωση για την επιστροφή. Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων ορίζονται σε 6 Ευρώ. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλλονται ξανά στον πελάτη.

Ακύρωση Παραγγελίας - Αλλαγές

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας να μεταβεί στην προηγούμενη σελίδα και να αφαιρέσει τα προϊόντα από το καλάθι του. Εφόσον η παραγγελία ολοκληρωθεί ο χρήστης μπορεί, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας, να επιστρέψει το προϊόν του εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης (σε περίοδο προσφορών ή Bazaar μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της προσφοράς ή του Bazaar υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής έως και πέντε εργάσιμες μέρες από την ημέρα παραλαβής)  . Για να γίνει δεκτή μια τέτοια επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, η κατάστασή του να είναι άρτια και να συνοδεύεται με όλα τα αποδεικτικά του (ταμπελάκια, απόδειξη κλπ).

Τα εκπτωτικά είδη ή τα είδη που βρίσκονται σε προσφορά δύναται να αντικατασταθούν μόνο με άλλα εκπτωτικά είδη ή είδη που βρίσκονται σε προσφορά. Τα είδη που δεν έχουν προσφορά μπορούν να αλλαχθούν μόνο με άλλα είδη που δεν βρίσκονται σε προσφορά.

Τα είδη OUTLET μπορούν να αντικατασταθούν μόνο με άλλα είδη OUTLET.

Σε όλα τα είδη δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων παρά μόνο η αντικατάστασή τους.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας πιστωτικού υπολοίπου και αντικατάστασης σε προσεχές χρονικό διάστημα που όμως δεν μπορεί να ξεπερνάει τους 3 μήνες. Σε περίπτωση που αυτό το χρονικό διάστημα παρέλθει τότε το ποσό δεσμεύεται χωρίς μετέπειτα δυνατότητα αντικατάστασης. Σε περίδο προσφορών ή Bazaar δεν μπορεί να δημιουργηθεί πιστωτικό υπόλοιπο που να ισχύσει μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου)

Χρόνος Παράδοσης

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται γενικά εντός 2 (2) εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της. Επιβεβαίωση της παραγγελίας απαιτείται σε ορισμένες περιπτώσεις εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο από το κατάστημά μας.

Ο χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας σας εξαρτάται σε κάθε περίπτωση από την περιοχή/χώρα στην οποία αποστέλλεται αυτή και τον μεταφορέα.

Σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδος η παράδοση πραγματοποιείται το πολύ εντός δύο ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στον ταχυμεταφορέα και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι δυσμενών καιρικών συνθηκών ή αδυναμίας εύρεσης του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα. Σε δυσπρόσιτες περιοχές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αυξάνεται ανάλογα με το δυσπρόσιτο της περιοχής.

Για τις χώρες του εξωτερικού ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται στις 4-5 με τον συνεργαζόμενο  Ταχυμεταφορέα ή των συνεργατών του και στις 5-6 μέρες μέσω των ΕΛΤΑ.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό μας κατάστημα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση.

Αποστολή προϊόντων - Έξοδα μεταφοράς

Αποστολές εντός Ελλάδας

Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου με το κατάστημα μας ταχυμεταφορέα. Σε περίπτωση απομακρυσμένου σημείου ή αδυναμίας του συνεργαζόμενου Ταχυμεταφορέα και των συνεργατών του, η αποστολή ενδέχεται να γίνει μέσω των ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) ή άλλου τρόπου που θα επιλέξετε εσείς και σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερώνεστε πριν την αποστολή για έξοδα που τυχόν προκύψουν. Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία αποκτά  αριθμό αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν . Για δυσπρόσιτες περιοχές ο πελάτης ενημερώνεται πριν την αποστολή για τυχόν επιβάρυνση.

Αποστολές εκτός Ελλάδας

Αποστολές γίνονται σε όλες τις χώρες που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ευρώπη γίνεται είτε μέσω του συνεργαζόμενου με την εταιρεία ταχυμεταφορέα και των συνεργατών του είτε μέσω ταχυδρομείου, (συστημένο, πρώτης προτεραιότητας). Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας. Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία αποκτά αριθμό, ο οποίος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας που επιλέξατε. Πριν την αποστολή μπορείτε να ενημερώνεστε για το κόστος αποστολής από τον αντίστοιχο τομέα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Λίγα λόγια για εμάς

90 χρονια τωρα συνεχιζουμε με το ιδιο παθος και αγαπη για τον καφε όπως μας διδαξαν οι προηγουμενες γενιες με μια υποσχεση σε ολους εσας που μας στηριξατε όλα αυτά τα χρονια ότι αυτές οι αξιες που μας διακριναν όλα τα προηγουμενα χρονια θα συνεχισουν με αμειωτο παθος.

Επικοινωνία

ΑΦΟΙ Κωστούλα ΟΕ

ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας

Πρέβεζα 48100

Τηλ: 2682041775

Στείλτε μας email

Καταστήματα

Κατάστημα Πρέβεζας

Εθνικής Αντιστάσεως 39, 48100

Τηλ: 2682022313

Κατάστημα Ιωαννίνων

Πατριάρχου Ευαγγελίδη & Μιχαήλ Τοσίτσα, 45444

Τηλ: 2682022313