90 χρόνια μαζί σας!

Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα www.kafekopteiokostoulas.gr. Η πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας διέπονται από τους παρακάτω όρους χρήσης, οι οποίοι είναι υποχρεωτικοί και ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι τους καταλάβατε και ότι συμφωνείτε με αυτούς πριν από οποιαδήποτε συναλλαγή.

  1. Γενικά

Οι παρόντες όροι καθορίζουν κάθε συναλλαγή μέσω διαδικτύου με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kafekopteiokostoulas.gr. (εφεξής “Ιστότοπος”) των ειδών που αναφέρονται στο σκοπό της εταιρίας (ενδεικτικά επεξεργασία και τυποποίηση καφέ, ξηρών καρπών και αρωματικών φυτών στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κλπ) και η εμπορία των προϊόντων  της ομόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία "ΑΦΟΙ ΚΩΣΤΟΥΛΑ Ο.Ε.» (καθεξής Εταιρεία) η οποία εδρεύει εντός των ορίων του Δήμου Πρέβεζας και ειδικότερα στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας, και κάθε χρήστη του παρόντος ιστοτόπου και καλύπτει κάθε πώληση προϊόντων μέσω του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους της παρούσας ανεξαιρέτως.

Ο παρόν ιστότοπος μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Ο χρήστης έχει την υποχρέωση να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται τον ιστότοπο. Αν δεν συμφωνεί, μερικώς ή ολικώς, με το περιεχόμενο των όρων χρήσης συνιστούμε να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών του. Με την εγγραφή του στον ιστότοπο αλλά κατά την υποβολή κάθε παραγγελίας ο χρήστης δηλώνει ότι αποδέχεται πλήρως τους γενικούς όρους χρήσης που διέπουν τον ιστότοπο εκείνη τη στιγμή.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο +30 2682041775.

  1. Παρεχόμενες πληροφορίες, φωτογραφίες & Προϊόντα

Ο παρόν ιστότοπος προσπαθεί να παρέχει ορθές πληροφορίες σε σχέση με τα είδη που εμπορεύεται. Σε περίπτωση λάθους σε σχέση με την εγκυρότητα των παρεχόμενων πληροφοριών αποδέχεστε ότι ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει καμιά ευθύνη. Επίσης αποδέχεστε ότι ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά λάθη που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τεχνικών διακοπών του ιστοτόπου λόγω ανωτέρας βίας.

Ο παρόν ιστότοπος προσπαθώντας να αποτυπώσει τα προϊόντα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό τους χρώμα συνεργάζεται με επαγγελματία φωτογράφο. Επειδή όμως οι απεικόνισή τους στον υπολογιστή του χρήστη εξαρτάται και από την ανάλυση της οθόνης και της κάρτας γραφικών του χρήστη ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν διαφοροποίηση από την πραγματική εικόνα του προϊόντος.

  1. Περιορισμός ευθύνης

Ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν στους υπολογιστές των χρηστών της κατά την είσοδο ή κατά την διάρκεια περιήγησης σε αυτήν. Ο παρόν ιστότοπος συνεργάζεται με τεχνικό επιτελείο που δουλεύει με σκοπό την ασφαλή χρησιμοποίηση του ιστότοπου από τους χρήστες αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο παρόν ιστότοπος, οι servers του ή το περιεχόμενό του δεν περιέχει ιούς που μπορούν να βλάψουν τους υπολογιστές των χρηστών του.

  1. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Ο ιστότοπος www.kafekopteiokostoulas.gr. είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της ομόρρυθμης εταιρίας "ΑΦΟΙ ΚΩΣΤΟΥΛΑ Ο.Ε.". Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΑΦΟΙ ΚΩΣΤΟΥΛΑ Ο.Ε. ή/και του ηλεκτρονικού καταστήματος ή/και τρίτων μελών συμβεβλημένων με αυτούς και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών νόμων περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

  1. Υποχρεώσεις Χρήστη

Ο χρήστης του παρόντος ιστότοπου αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ούτε τις ιστοσελίδες του για την μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο (δημοσίευση, αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλου μέσου) οποιοδήποτε τύπου περιεχομένου που θεωρείται χυδαίο, άσεμνο, παράνομο, βλαβερό, ενοχλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό,  που εμπεριέχει και εκφράζει φυλετικές, θρησκευτικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, που παραβιάζει τα απόρρητα στοιχεία τρίτου ή τα εμπορικά σήματα – πνευματικά δικαιώματα ή ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, που προκαλεί βλάβες – καταστροφές ή οδηγεί στην απόκτηση απόρρητων στοιχείων της εταιρείας ή των υπόλοιπων χρηστών του μέσω ιών λογισμικού ή άλλων προγραμμάτων ή οποιοδήποτε κώδικα, με δόλο ή χωρίς και γενικότερα παραβαίνει τις ισχύουσες διατάξεις της κοινοτικής και ελληνικής νομοθεσίας.

  1. Ιστότοποι τρίτων

Ο παρόν ιστότοπος για την διευκόλυνση των χρηστών του δύναται να συμπεριλάβει συνδέσεις (links) με άλλους ηλεκτρονικούς ιστότοπους. Για το περιεχόμενό τους ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη μιας και την ιδιοκτησία ή την διαχείριση αυτών την έχουν τρίτοι.

Τιμές Προϊόντων:

Όλες οι τιμές που αναγράφονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. για τις χώρες που ισχύει το καθεστώς Φ.Π.Α. Όλες οι τιμές ενδέχεται να αναπροσαρμοστούν, ενώ σε επιλεγμένα προϊόντα μπορεί να ισχύουν προσφορές.

Προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια

Οι προσφορές του καταστήματος, τυχόν εκπτώσεις και τα εκπτωτικά κουπόνια, εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά δεν συνδυάζονται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ίδιο καλάθι αγορών.

Τρόποι πληρωμής

Εντός Ελλάδος:

Για όλες τους χρήστες αυτό του ιστότοπου οι οποίοι κατοικούν εντός της Ελληνικής επικράτειας υπάρχουν οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής :

  • Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard, Maestro, American Express μέσω της υπηρεσίας Eurobank e-Commerce 

Εφόσον ο χρήστης επιλέξει την πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express θα μεταβεί αυτόματα στη σελίδα πληρωμής της online πλατφόρμας Eurobank e-Commerce της τράπεζας Eurobank όπου και θα εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η ασφάλεια της συναλλαγής. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης άτοκων δόσεων για τις αγορές σας.

Ο παρόν ιστότοπος δεν αποθηκεύει ούτε συλλέγει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του χρήστη και οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας θα εκτελούνται μόνο όταν η επιχείρησή μας λάβει την επιβεβαίωση έγκρισης  της συναλλαγής.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων ο χρήστης θα πρέπει να έχει μαζί του την πιστωτική κάρτα και την αστυνομική του ταυτότητα. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρικής πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

  • Με αντικαταβολή

Eφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό τον τρόπο πληρωμής θα καταβάλει το αντίστοιχο πόσο της παραγγελίας στον courier του συνεργαζόμενου Ταχυμεταφορέα ή των συνεργατών του κατά την παραλαβή του.

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2682041775 για να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα στην παραγγελία σας και για να σας δώσουμε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού. 

  • Με παραλαβή σε ένα από τα καταστήματά μας.

Εκτός Ελλάδας:

Για όλες τους χρήστες αυτό του ιστότοπου οι οποίοι κατοικούν εκτός της Ελληνικής επικράτειας ισχύουν οι ίδιοι τρόποι πληρωμής με τους όρους που αναφέρονται για τους κάτοικους της ελληνική επικράτειας εκτός από την δυνατότητα πληρωμής αποστολής με αντικαταβολή και κατόπιν συνεννοήσεως για τα έξοδα μεταφοράς.

Λίγα λόγια για εμάς

90 χρονια τωρα συνεχιζουμε με το ιδιο παθος και αγαπη για τον καφε όπως μας διδαξαν οι προηγουμενες γενιες με μια υποσχεση σε ολους εσας που μας στηριξατε όλα αυτά τα χρονια ότι αυτές οι αξιες που μας διακριναν όλα τα προηγουμενα χρονια θα συνεχισουν με αμειωτο παθος.

Επικοινωνία

ΑΦΟΙ Κωστούλα ΟΕ

ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας

Πρέβεζα 48100

Τηλ: 2682041775

Στείλτε μας email

Καταστήματα

Κατάστημα Πρέβεζας

Εθνικής Αντιστάσεως 39, 48100

Τηλ: 2682022313

Κατάστημα Ιωαννίνων

Πατριάρχου Ευαγγελίδη & Μιχαήλ Τοσίτσα, 45444

Τηλ: 2682022313